Doneren

Naam*

Bedrijfsnaam

E-mailadres*

Bedrag €*
  • Home
  • Uw hulp
  • Word vriend

Word vriend! Hospice Lansingerland

Vrienden van Hospice Lansingerland steunen ons met een vaste, jaarlijkse bijdrage. Zij leveren daarmee een structurele bijdrage aan het werk van het hospice. Op dit moment heeft het hospice al ruim 100 vrienden. Doet u ook mee? Vul onderaan de pagina het formulier in.

Doe mee met de Club van 100!

Voor een bedrag van 100 euro per jaar wordt u lid van de Club van 100. Daarmee geeft u een extra steuntje in de rug aan mensen in de laatste levensfase. U helpt ons bijvoorbeeld om de exploitatie van het hospice sluitend te maken. Daarnaast gebruiken we uw bijdrage voor de aanschaf van noodzakelijke voorzieningen in het gebouw. De Club van 100 heeft op dit moment ruim 40 leden. Ons doel is echter 100 leden! Doet u mee? Vul onderaan de pagina het formulier in.

Giften

Giften aan het hospice mag u – onder voorwaarden – aftrekken van de belasting omdat het hospice een algemeen nut beogende instelling (ANBI) is. U kunt een gift op twee manieren doen:

  • als periodieke gift; U hebt dan vast laten leggen dat u jaarlijks een gift doet aan de instelling.
  • als gewone gift; U doet de gift eenmalig of hebt niet laten vastleggen dat u meerdere giften aan de instelling gaat geven.

Op de website van de Belastingdienst leest u aan welke voorwaarden uw gift moet voldoen.

Legaten

Het hospice hoeft, als algemeen nut beogende instelling (ANBI) geen erfbelasting te betalen over erfenissen of legaten. Uw nalatenschap komt dus geheel ten goede aan het hospice. Meer informatie vindt u op deze pagina van de Belastingdienst.

 

Burgemeester van Oostenweg 10-12
2661 HN Bergschenhoek
Telefoonnummer: 010-5241090
Faxnummer: 010-5210375
coordinator@hospicelansingerland.nl